Een Remeha CV ketel

warm huisAls je voor een CV ketel van Remeha kiest dan weet je zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Remeha staat namelijk voor meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van CV ketels. Door een Remeha CV ketel te kiezen, kies je dus voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Je weet wat je krijgt als je een ketel van Remeha koopt voor je huis.

Een Remeha Calenta CV ketel zorgt namelijk voor een hoger rendement, lagere energiekosten en dat je huis sneller verwarmd wordt dan je van een andere ketel gewend bent. Bovendien staat Remeha zo hoog aangeschreven dat een ketel van hen ook gegarandeerd de waarde van je huis doet toenemen.

Nederlandse Innovatie

Wat veel mensen vaak niet weten is dat Remeha veel van haar onderzoek en ontwikkeling hier in Nederland doet. Dit betekend dat er Nederlandse slimme koppen zich bezig houden met de nieuwste technieken op het gebied van CV ketels en hoe deze zo duurzaam mogelijk je huis kunnen verwarmen. Immers mogen we best stellen dat wij Nederlanders het nodige verstand hebben van hoe een huis het beste verwarmd dient te worden. Remeha staat voor kwaliteit, innovatie en service.

Werkt perfect met slimme thermostaten

De Cv ketels van Remeha werken perfect met de slimme thermostaten. Remeha heeft zelf twee verschillende thermostaten ontwikkeld. De slimme thermostaat, Remeha iSense thermostaat, kan door de slimme technologie waarvan deze gebruik maakt nog een extra besparing op je energiekosten realiseren. Bovendien hebben de twee thermostaten van Remeha een strak design waardoor deze in ieder huis niet misstaan.